Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

CORONASPIRIT © Copyright. All rights reserved - CVR 16972231

Earth Day United
Onsdag 22. April 2020 "50 års Global fejring"

Mødested : De 8 Lindetræer på Sneglebjerget, Frederiksdal Skovdistrikt

kl. 15:00 - 17:30

Læs artikel fra 2017 https://globalnyt.dk/node/54515

GRATIS SHAMANISTISK SAMVÆR/NÆRVÆR NORD FOR KØBENHAVN

Sammen med over 200 andre lande og mere end 400 grupper verden over, vil vi netop den 22. April, igen i år samles med vore trommer, rasler, stemmer og slå et slag for Moder Jord. 

Vi har alle en plads i livet på Jorden. 
Earth Day er blevet fejret siden UNESCO i 1969 begyndte begivenheden, der langsomt bredte sig rundt i USA inden den nåede til Europa og resten af verdenen. 
Earth Day foregår altid den 22. April.
6. år i træk afholder vi igen i år 2020 Earth Day United i Danmark.
I 2017 var en gruppe i Randers samlet med os og de øvrige Jorden over den 22. April. I 2018 var vi forbundet med en gruppe der stod samlet i ceremoni i Århus. Vi vil ligeledes i år 2020 forbinde os med grupper samme eftermiddag, bl.a. i Peru i syd Amerika.

Ligesom alle opfordres til at tage lokale initiativer og mødes i mindre grupper denne samme eftermiddag i Danmark, Grønland, Tyskland, Østrig, Schweitz, Finland, Estland, Rusland, Norge, Sverige, Færøerne, Island, England, Skotland, Irland, Holland, Polen, Slovakiet, Romanien, Italien, Frankrig.

"Sammen skaber og bevarer vi Det Gode og Sunde Liv på vores alles Moder Jord".

Følg Jeres landes retnings linjer for de seneste oplysninger omkring smitte af Corona Virus der netop i disse uger florere globalt.

På Sneglebjerget nord for København, vi vi samles i en cirkel med de anbefalede afstande og hygiejniske foranstaltninger. Trods de fysiske afstande samt undladning af fysisk kontakt, vil vi alle med vores trommer og stemmer være dybt forbundet til hinanden og alt levende på vores smukke Moder Jord.

I midten af cirklen vil John Angajoq Nattoralissuaq, grønlandsk Shaman, tromme på drage trommen "Freja". Herfra vil han og øvrige talere samle gruppen og informere om dagens vigtige arbejde.

Program

kl. 15:00 Velkommen

Fælles trommen mod NORD, SYD, ØST og VEST

kl. 17:30 Afslutning og TAK for årets Earth Day United

Earth Day United 2015-2020 i København